top of page

NUESTRO ESTILO DE TRABAJO

FILOSOFÍA

Som una #fàbricadeContinguts.Creem i produïm les idees que ens arriben per fer-les realitat i tinguin l'èxit que es mereixen.

Aportem solucions analitzant l'entorn, el moment i la situació per donar-los la millor sortida.

RECTIMEPRO sempre diem que som una productora que esprem taronges, és a dir, aquesta taronja (el tema encarregat) l'agafem i ens encarreguem de treure-li el màxim rendiment per poder emplenar amb aquest contingut molts gots ( plataformes) i, adaptant-ho, poder arribar al màxim de públic objectiu possible per transformar-lo en una inversió amb un bon retorn.

La productora va néixer el 2014 però l'equip professional de càmeres, editors, periodistes i copywriters, fotògrafs i realitzadors amb més de20 anys d'experiència al sector.

Què ens fa diferents dels centenars de productores que hi ha a la teva ciutat? El nostre capital humà amb vocació de servei.

Som proactives, meticulos@ i ni tan sols l'agilitat fa que oblidem la qualitat, són part del nostre ADN.

Sobre nosotros: Acerca de nosotros

PONTE EN CONTACTO CON NOSOTROS

Cuéntanos tus ideas, queremos escuchar lo que habías pensado.

Nos encantaría saber qué tienes en la mente, saber que idea loca quieres tirar adelante. Ponte en contacto con nosotros sin ningún compromiso y juntos exploraremos todas las posibilidades para hacer realidad tus proyectos. ¡No dudes en contactarnos y juntos daremos vida a tus ideas!

Barcelona: Calle Enric Morera 5, Hospitalet de Llobregat

Madrid: Calle Príncipe de Vergara 109 2ª planta

ll.osa@rectimepro.com

+34 676 50 91 33

  • instagram
  • vimeo
  • youtube
bottom of page